dilluns, 17 de juny de 2019

GRAN DIADA D'ESCACS ARTANENCA

Avui, dia 17 de juny, tots els alumnes de 5è i 6è de primària dels centres d'Artà hem participat en una diada escolar d'escacs. Amb una organització perfecte per part del nostre monitor, Manuel Queirolo, 198 nins i nines hem pogut gaudir d'una jornada de concentració i entreteniment en la qual hem jugat una mitjana de 5-7 partides.

Primer s'ha fet una primera volta en què s'anaven jugant partides uns amb els altres fins que els 42 primers participants que aconseguien 5 partides guanyades es classificaven per la ronda final. Aquesta darrera ronda s'ha jugat a partir del sistema suís, en el qual es juguen vàries partides i guanya el que obté la millor puntuació general.

A més, hem de dir que els nostres companys han obtingut molt bons resultats ja que dels 42 classificats per la ronda final més de 10 eren CC Sant Salvador. Donar l'enhorabona a tots ells i també als que, no s'han pogut classificar, però han disfrutat de la jornada.

La diada ha estat un èxit, ens ho hem passat molt bé i hem compartit un dia amb altres companys i companyes. Enhorabona Manuel!


Algunes imatges de la jornada

Foto de tots els participants de la diada
Guanyadors del torneig. 1r classificat Víctor Vizcaíno, 2n classificat Joan Mora i 3r classificat Aidan Obrador