dilluns, 29 d’abril de 2019

MERCADET SOLIDARI 2019


El passat 16 d’abril férem el ja tradicional Mercadet Solidari, enguany com a novetat el canviàrem de dates, i pensam que va ser un encert ja que les visites foren continues durant tota la jornada. 

Els doblers de la tretzena edició del Mercadet Solidari anaven destinats a les Missions a l’Àfrica que fan les Germanes de la Caritat, commemorant així també l’arribada d’aquestes a Artà, ara ja fa 150 anys. 

Tot i que el dia no comences amb molt bones condicions meteorològiques, a partir de les 11 del matí poguérem gaudir d’un bon sol. La jornada, apart de amb la venda de menjar salat, dolç, cafès, crepes, venda de llibres, jocs i peluixos, la vàrem completar amb dues actuacions musicals en directe, per part de Joan Arto i Maria Antònia Gili, al migdia; i Sebastià Sansaloni i Margalida Flaquer, el capvespre. Aquests tres últims, antics alumnes del centre, els quals volgueren col·laborar amb la causa. A més, els alumnes de 1r i 2n d’ESO prepararen activitats i jocs pels alumnes d’infantil i primària, respectivament. Enhorabona a tots ells per la feina feta, i així com també enhorabona als alumnes de 4t d’ESO per les increïbles crepes i sandvitxs que feren durant tota la jornada. Però, sobretot als organitzadors del 13è Mercadet Solidari, als alumnes de 3r d’ESO. 

Gràcies a tots els mestres, professors, famílies, alumnes, visitants... que feren possible recaptar els gairebé 2355 euros per una causa solidària!