dimecres, 12 de juny de 2019

ANAM A N'ES BUROTELL!

Els dies 10, 11 i 12 de juny els alumnes de 5è i 6è hem anat n’Es Burotell, una granja escola que està situada al terme de Calvià.

Allà hem fet moltes activitats que ens han preparat les nostres monitores: na Raquel, na Susana, n’Azucena i na Cris. 

El primer que férem quan arribàrem va ser berenar, ja que duiem unes 2h de camí amb autocar. Una vegada carregàrem les piles, començàrem les activitats. Ens vàrem dividir en dos grups: uns anàrem a fer tir amb arc i els altres pista americana; després intercanviàrem les activitats.El capvespre férem jocs d’aigua i pista d’aventures, amb tirolina, pont tibetà, rocòdrom... tot passat per aigua. A continuació, férem una pausa per berenar i vàrem seguir amb jocs esportius: volei, bàsquet, futbol i ball.
Després de les dutxes i el sopar, les monitores ens prepararen una vetlada, on jugàrem al joc de la sardina. 


L’endemà, ens vàren aixecar i després de berenar i ballar una mica, començàrem el taller de cuina: coques de patata. Una vegada ficades les coques dins el forn vàrem fer jocs fins a l’hora de dinar. En acabar, férem jocs d’aigua i jocs amb bufetes i tempera, i anàrem a la piscina. Després de berenar, vàrem fer una excursió en parelles a cegues, que va ser molt divertit.
A la vetlada vàrem jugar al joc de la bandera i a "Furor" un joc que consistia en cantar cançons relacionades amb el tema que ens proposaven, que va acabar amb victòria dels Pineros vs els Conguitos. 


Avui ens hem aixecat una mica més prest i hem berenat perquè a les 9.30 ens ha vengut a cercar el bus per anar a Port Adriano, on hem fet activitats esportives aquàtiques: padel surf i paraigua. Tot i que el temps no ha acompanyat molt, ens ho hem passat beníssim! Alguns fins i tot, volien quedar tota la setmana...